Hirdetés

Egy videón az eddigi összes iPhone



|

Határozottan nem tudományos, de érdekes sebességteszten a készülékek.

Hirdetés

Rendkívül érdekes mozgóképpel bővült az almás témákat boncolgató EverythingApplePro Youtube csatorna, ugyanis a mögötte álló úriember néhány segítő közreműködésével sebességbeli összehasonlítást hajtott végre az összes iPhone közt. Természetesen közel sem tudományos igényességű mérésekről van szó, továbbá valószínűleg a leggyorsabb kikapcsolási idő miatt senki sem fog visszaváltani az első generációs telefonra, ám ez semmit sem von le a videó értékéből.

Hirdetés


Ettől függetlenül a videónak akad gyakorlati haszna, ugyanis remekül szemlélteti, hogy mindennapi használat mellett az iPhone 4S-től kezdődően nem óriási a telefonok közti teljesítménybeli különbség, csupán emiatt nem feltétlenül érdemes újabb modellt beszerezni.


A legfürgébb készüléknek természetesen az iPhone 5S bizonyult, míg az iPhone 5 – iPhone 5C duó lényegében ugyanaz a hardver eltérő borításban, így nyilván semmi értelme előbbiről az utóbbira „frissíteni”.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.