Hirdetés

Egyelőre nem kell számítani az iWatch bemutatására



|

Állítólag csak korai prototípus formában létezik az Apple okosórája.

Hirdetés

Az utóbbi másfél évben nagyjából minden második almás vállalattal kapcsolatos pletyka az iWatch okosóráról szólt, ráadásul mostanra komolyan vehető források egész tábora megerősítette, hogy a cég valóban dolgozik a terméken. Magáról a kütyüről eddig semmiféle konkrétum nem szivárgott ki, amely rendkívül egyszerű oka az lehetett, hogy a projekt korai állapota miatt kizárólag a rajta dolgozó csapat tagjai ismerik a részleteket.
 

Hirdetés


Egy bejelentés előtt álló MacBook laptopok témakörében már többször is hitelesnek bizonyult pletykákat közlő kínai forrás a kedélyeket némileg lehűtve nemrég közölte, hogy az iWatch okosórából ugyan már létezik prototípus, azonban az Apple továbbra is csak a lehetőségeket mérlegeli, a közeljövőben semmiképp sem kell számítani a termék bejelentésére.


Mindez teljesen hihetően hangzik, hiszen az Apple megítélésének rengeteget ártana egy félkész és kiábrándító okosóra piacra dobása, a termékből származó bevételre pedig egyszerűen nincs szüksége az olyan 150 milliárd dolláros pénztartalékon ücsörgő vállalatnak.


(Forrás: PhoneArena | Illusztráció: ADR Studio)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.