Hirdetés

Egyesült két magyar Apple üzletlánc



|

Az XMS és az iStyle egyesült - 6 bolttal üzemelnek Budapesten.

Hirdetés

Ma este jelentette be egy zártkörű rendezvényen Horváth András – ismertebb blogger nevén Handrás – az XMS tulajdonosa, illetve Tamás Gábor az iStyle ügyvezetője, hogy cégeik egyesülnek és iStyle néven üzemelnek tovább.

Külön hangsúlyozták, hogy nem felvásárlásról van szó, így feltételezhető az erősebb, így az iStyle névre a nemzetközi jelenlét miatt kerülhetett a választás. Az XMS tulajdonában lévő két boltok, melyek a Duna Plázában és a Fashion Streeten vannak, már a napokban át lesznek nevezve iStyle-ra.

Hirdetés

A fúzió oka nagyon egyszerű – a két cég célja közös volt, de az XMS háttere nem volt olyan erős, mint a konkurens vállalaté. A korábban is jó kapcsolatot ápoló cégek így mostantól egy zászló alatt kívánják kiszolgálni a magyarországi vásárlókat. Az iStyle így hat bolttal van jelen Budapesten. A két volt XMS üzlet mellett a Mamutban, az Árkádban, a Westendben és az Andrássy úti iStyle-okban lehet személyesen vásárolni. Utóbbi egyébként szerviz is, mely a megnövekedett igények miatt hamarosan ki is bővül. Fontos változás, hogy a 6 bolt közül bármelyikben le tudjuk majd adni hibás készülékünket, onnan az iStyle elszállítja Andrássy úti boltjába azt, ahol javítás után átvehetjük.

Az új iStyle az oktatásra is ismét komoly hangsúlyt fog helyezni, így hamarosan a Nyugati térnél, egy nagyobb helyen lehet megtanulni az Apple rendszerek titkait, de a 3D modellezés vagy programozás területén szeretné tudását bővíteni, arra is lesz lehetősége.

A webshopok is összevonásra kerülnek, ahol az eddiginél komolyan választékkal csalogatják a vásárlókat. A shop az istyle.hu domain alatt fut.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.