Hirdetés

Egymás mellett az iPhone 5S és az iPhone 5C



|

Elég meglepő lenne, ha nem két iPhone-t mutatna be szeptemberben az Apple.

Hirdetés

Az elmúlt hónapokban gyakorlatilag szünet nélkül érkeztek a fotók az Apple állítólagos következő iPhone-járól, és annak kisebbik testvéréről, az olcsó modellről. Tulajdonképpen minden szemszögből láttuk már az iPhone 5S-t és a műanyag iPhone 5C-t is, most viszont egymás mellett is megnézhetjük, hogyan festenek. 

Hirdetés

Sonny Dicksonnak sikerült beszereznie egy fotó erejéig mindkét új modellből. A rajta lévő telefonok részletei megegyeznek azokkal, amik eddig kiszivárogtak, így könnyen lehet, hogy a valódi Apple telefonok vannak a képen. Egyesek szerint a fotón lévő iPhone 5S már a pezsgőszínű változat, bár ez nem minden szögből egyértelmű. 

A kék iPhone 5C egyike azoknak a lehetőségeknek, amelyeket választhatunk a színes, műanyag kiadásból. Jelenleg mindenki a szeptember 10-ét várja, ugyanis állítólag egy titokzatos rendezvény keretében mindkét almás telefont bemutatja az Apple. Mások szerint szeptember 20-án a kiválasztott régiókban már meg is jelennek a készülékek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.