Hirdetés

Egyre biztosabb az ujjlenyomat-olvasó az iPhone 5S-ben



|

Egy kiszivárgott alkatrész is alátámasztja az újítást.

Hirdetés

Miután az Apple végre kiküldte a meghívókat a szeptember 10-i rendezvényére, gyakorlatilag biztossá vált az iPhone 5S és az iPhone 5C érkezése. Az előbbi lesz a konkrét utódja a jelenlegi modellnél, bár tény, hogy semmi komoly dizájnváltásra nem számíthatunk. A motorháztető alatt ellenben komoly újdonságok jelenhetnek meg. 

Hirdetés

Ezek közé tartozik például a sokat pletykált ujjlenyomat-olvasó is, amit a Home gombba építenének be. Most előkerült egy kép egy kábelről, ami azt bizonyítja, hogy ez a feltevés igaz lehet. A kábelen nem csak a Home gomb érzékelője látható, de egy négyzet alakú elem is, ami valószínűleg az ujjlenyomat-olvasó szenzora. 

A 821-2092-01-es kábelnek állítólag még a számozása is beleillik az Apple számadási szokásaiba, a gyártás dátuma pedig július közepére esik. Bár a fotó nem erősíti meg kizárólagosan az ujjlenyomat-olvasó érkezését, az tény, hogy teljesen más az alkatrész, mint a jelenlegi iPhone 5-ben. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.