Hirdetés

Ekkora lehet az iPhone 6 felbontása



|

1334 x 750-es felbontás mellett megtarthatnák az iPhone 5S képsűrűségét.

Hirdetés

Az iPhone 6 rengeteg pletykája között Ming-Chi Kuo korábban azt is megemlítette, hogy az új készülék felbontása 1334 x 750 pixeles lehet, ami 326 képpontot jelentene hüvelykenként. Az Apple mindig nagyon óvatosan jár el a felbontás változtatásánál, így teljesen logikusnak tűnik ez a feltevés. 

Hirdetés

Az eredeti iPhone-felbontás 320 x 480-ról 640 x 960-ra növelése lehetővé tette a képpontok egyszerű duplázását, az iPhone 5 magasságirányú módosítása pedig a régi appok dobozban futtatását. Amennyiben most megtartanák a 326 ppi-s sűrűséget egy 4,7 hüvelykes, 1334 x 750-es felbontással, akkor a képsűrűség ugyanolyan lenne, mint az iPhone 5S-nél. 

Ha az ikonok mérete marad a jelenlegi, akkor gyakorlatilag egy szellősebb felületet kapnánk, plusz egy sorral. A lenti fotón egy látványterv is látszik minderről, a 4,7 hüvelykes panelt alapul véve. Az appok esetében ezúttal is dobozformátummal gondoskodhatnának arról, hogy minden régi app működjön az új készülékeken is. 

 

 

Fotók: MacRumors, Martin Hajek

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.