Hirdetés

Ekkora lesz az iPhone 6



|

Egy dizájner megmutatta, mekkora lesz az iPhone 6 a jelenlegi készülékekhez mérten.

Hirdetés

Az eddig kiszivárgott adatok és rajzok alapján Ferry Passchier a MacRumors felkérésére elkészített néhány rajzot az iPhone 6-ról. Ilyet már sokat láthattunk, ugyanakkor jelen esetben a fő szempont az volt, hogy az Apple új tepsifonja (pontosabban kettő) hogyan festene a jelenlegi almás készülékek mellett. 

Hirdetés

A pontos méretek mellett a dizájnt is átszabták, tehát nem csak az iPhone 5S-t fújták fel két eltérő méretre. A rajzokon a 4,7 és az 5,7 hüvelykes iPhone 6 a 4 hüvelykes képernyővel rendelkező iPhone 5S és a 7,9 hüvelykes iPad mini között látható. 

Nagyon valószínűleg nem lőtt mellé a dizájner, elvégre a felhasználói igény óriási lenne az Apple tepsifonokra. Az elemzők szerint a phabletek az eddigihez mérten soha nem látott méretű vásárlási hullámot indítanak majd meg, még androidos részről is. Kiszivárgott belsős dokumentumok alapján az Apple már tavaly óta retteg a nagyképernyős, olcsó Android tepsiktől, így gyakorlatilag biztosnak mondhatjuk, hogy ősszel valóban két phabletet dobnak piacra. 

 

 

Fotók: MacRumors

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.