Hirdetés

Eladhatatlan az Apple iPhone 5c?



|

Teljesen leállhatott a gyártás, állítólag 3 millió készüléken ücsörögnek a partnerek.

Hirdetés

Ugyan a DigiTimes határozottan nem a leghitelesebb információforrás, azonban a tajvani publikáció ellátói láncban lévő forrásokra hivatkozva meglehetősen nagy biztossággal állítja, hogy határozatlan időre szünetel az Apple iPhone 5c okostelefon gyártása. Ennek oka annak üzleti sikertelensége: állítólag a Pegatronnál két millió darab halmozódott fel a raktárban, míg a disztribútorok és mobilszolgáltatók világszerte bő egy millió darabon nem tudnak túladni.
 

Hirdetés


Mindez nem tűnik elképzelhetetlennek, hiszen az „olcsó” iPhone 5c árából annál sokkal komolyabb hardverekkel szerelt, abszolút felső kategóriás androidos okostelefont lehet vásárolni. Nem segít a helyzeten, hogy aki képes megfizetni a kevesebbe kerülő almás mobilt, annak jó eséllyel nem okoz gondot a csúcsmodell Apple iPhone 5s árának kifizetése sem – miért választanák a műanyag modellt?


Amennyiben igaz a hír, akkor a probléma megoldása a szokásosnál komolyabb erőfeszítést igényelhet, ugyanis az Apple nem engedélyezi a hivatalos disztribútorai számára a készletkisöprési célú komoly árcsökkentést, bár a velük kötött szerződés ezen pontja kényszerből bármikor módosítható.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.