Hirdetés

Elérhető a Safari 7.0.3 a legújabb Mac OS-re



|

Ezúttal nem csak különféle hibajavításokat végzett legújabb böngészőjében az Apple.

Hirdetés

Magyar idő szerint valamikor tegnap estefelé az Apple kiadta a legújabb Mac OS X 10.9 „Mavericks” operációs rendszerére a Safari böngésző 7.0.3-as verzióját, a szoftver installációja szokás szerint a Mac App Store alkalmazás Software Update részlegéből kezdeményezhető.
 

Hirdetés


Ugyan csak kisebb verzióugrásról van szó, azonban a szokásos bugfixek és biztonsági javítások mellett két új funkcionális újdonságot is hozott a böngésző: egyrészt képes felismerni a legújabb felső szintű domaineket (ilyen többek közt a .ceo, .shop és .sexy), másrészt pedig az asztali értesítési rendszeréhez való hozzáférés automatikusan letilthatóvá vált, így a funkcionalitással kompatibilis webhelyek nem nyaggathatják hasztalanul a felhasználót.


A Mac OS X 10.8 „Mountan Lion” platformot használók számára a Safari 6-ból áll rendelkezésre egy újabb kiadás, azonban abban elméletileg csak biztonsági frissítések kaptak helyet.


(Forrás: MacStories)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.