Hirdetés

Elérhető az Office iPadre



|

Satya Nadella úgy döntött, jobb későn egy ipades Office, mint soha.

Hirdetés

Satya Nadella, a Microsoft új ügyvezetője tegnap állt ki először az új tisztsége keretében a nagyközönség elé. A Microsoft médiarendezvényén aztán be is mutatta az iPad táblagépekre optimalizált Office-t. Ezzel pontosnak bizonyultak a korábbi pletykák, a Word, az Excel és a PowerPoint pedig már az Apple táblákra szabva is elérhető. 

Hirdetés

Mindhárom app ingyenesen tölthető le az App Store-ból, és alapesetben a dokumentumok megtekintésére és bemutatására használható. Ha valaki már szerkeszteni is szeretne egy-egy fájlt, vagy akár új dokumentumot létrehozni, akkor ehhez Office 365-ös előfizetésre lesz szüksége. Ennek az ára havi 9,99 dollár, vagy évente 99,99 dollár a Home Premium csomag esetében. 

A Microsoft eredetileg már az első iPad 2010-es bemutatójakor fontolgatta egy ipades Office kiadását, 2012-ben pedig már volt egyfajta alfa verziójuk is. A terveket aztán jégre tették, és csak az iPad töretlen sikerei, valamint Nadella szemléletváltása után teljesedhettek ki. Sokak szerint az ipades Office már túl későn jött, de a Microsoft szerint úgy tűnik jobb későn, mint soha. 

 

Fotó: iMore

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.