Hirdetés

Elkaszálta a legnépszerűbb iOS-es appot az Apple



|

A Weed Firmben drogot kellett terjeszteni, de ez nem tetszett az Apple-nek.

Hirdetés

Még korábban, ebben a hónapban jelent meg az Apple iOS platformjára a Weed Firm című, kissé felkavarodást kiváltó játék. Az ingyenes szekcióban aztán igen hamar az élre ugrott, és az áruház legnépszerűbb címe lett az ingyen appok között. A játékban egy marihuánaüzletet kell végigvinnünk, a termesztés és az értékesítés minden apró részletével

Hirdetés

A Weed Firm gyorsan jött, utána pedig gyorsan is ment. Bár a fejlesztő, a Manitoba Games egy eltávolítás után karbantartásokat emlegetett, rövid idő alatt kiderült, hogy valójában az Apple döntése volt, hogy az app lekerült az áruház virtuális polcairól. 

A fejlesztők szerint ugyan nem kizárt, hogy illegális ténykedésekkel foglalkoztatják a képernyőn a játékosokat, de mivel több marihuánás app is van az App Store-ban, ezért úgy gondolják, az ő játékuk egyszerűen túl jó volt. Könnyen lehet, hogy valóban ez volt a hiba, elvégre rengeteg droggal foglalkozó app van már, ez viszont minden kategóriában a csúcstartó lett

Miközben állítólag kiadói ügy miatt a Google áruházából is lekerült az app, a fejlesztők fogadkoznak, hogy hamarosan visszatérnek az App Store-ba, persze némileg enyhébb körítéssel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.