Hirdetés

Építsünk Hackintosht!?



|

Az Apple megint perelhet: weben a Mac OS X normál PC-re telepítésének leírása

Hirdetés

A korábbi próbálkozásokat is tűzzel-vassal-jogásszal irtotta az Apple, mindent megtett, hogy eltűnjenek a webről az ilyen információkat tartalmazó oldalak. A különféle ilyen leírásokkal viszont egyre több gond van manapság: mire a jogászok leszedetik a szolgáltatónál az adott oldalt, az már tucatnyi újabb helyen tükröződik a lelkes blogolók jóvoltából.

A legutóbbi ilyen próbálkozás ráadásul elég rövid is a gyors terjedéshez, mindössze 16 rövid lépésben írja le a neten keringő, már feltört telepítő lemezek használatát. Azt, hogy a feltört telepítő lemezeket honnan töltsük le, nem írja le az óvatos szerző, de mindenki hármat találhat, melyik hálózaton is terjed az ISO image.

Bár minden dolog elérhető a Mac OS PC-re telepítéséhez, olvasóinknak mégsem ajánljuk megtételét, ennek két egyszerű oka van:
– Illegális dolog, hiszen lopott szoftvert rakunk fel,
– A „PC-s” Mac OS nagyon kevés hardvert támogat, ezért tényleg csak az Apple által készített gépeken fut tökéletesen.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.