Hirdetés

Érkeznek az első egyedi Mac Pro gépek



|

Szállingóznak az első egyedire szabott konfigurációk.

Hirdetés

A MacRumors fórumozóinak a beszámolói alapján az Apple megkezdte az első olyan Mac Pro gépek kiszállítását, amelyek már egyedi konfigurációval lettek megrendelve. Ez tulajdonképpen egy két hetes késést jelent az első alapkonfigurációk szállításához képest. 

Hirdetés

Aki még nem kapta meg az elsők között megrendelt, egyedire alakított Darth Vaderét, az minden bizonnyal hamarosan meg fogja, ugyanis a legtöbb ilyen rendelés állapota "Preparing for Shipping"-re változott, ami általában másnapi szállítást jelent a gyakorlatban. 

Érdekesség, hogy az Apple boltok továbbra is komoly készlethiánnyal küszködnek majd, így azokban márciusig vagy áprilisig nem lesz elég Mac Pro (tulajdonképpen egyáltalán nem is lesz). Éppen emiatt jelenleg mindenki jobban jár, ha online rendeli meg az erőművet - a leghamarabbi kiszállítási időpont valamikor februárban lehet, tehát aki erős Apple vasat szeretne mondjuk 4K-s videoszerkesztéshez, annak ajánlott minél hamarabb megrendelni a luxusmasinát. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.