Hirdetés

Európába is jöhet az Apple csereprogramja



|

Elsőként a briteknél válhat elérhetővé a régi készülékek beszámításának lehetősége.

Hirdetés

Az új iPhone mobilokat körülbelül két hét múlva hazánkban is piacra dobó Apple a jelek szerint sikerrel vezette be augusztusban amerikai márkaboltjaiban a csereprogramját, ugyanis a 9to5Mac megbízhatónak mondott forrása szerint hamarosan nemzetközileg is elérhető lesz a lehetőség. Az Apple saját üzleteinek körülbelül harmada található az USA területén kívül.

Hirdetés


A világszerte számos mobilszolgáltatónál időszakosan vagy folyamatosan elérhető opció lényege, hogy új készülék vásárlásakor a régi értékét be lehet számíttatni az árba: a nagyon jó állapotú eszközöket a vállalat továbbértékesíti, míg a kevésbé megkímélteket leadja újrahasznosításra.


A beszámoló alapján a program néhány hónapon belül elsőként az Egyesült Királyságban fog elindulni, az Apple már meg is kezdte néhány bolt személyzetének kikupálását. A csereprogram lebonyolításában állítólag a briteknél is a BrightStar működik majd közre, ezek szerint az Apple meg van elégedve a vállalat USA-ban nyújtott teljesítményével.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.