Hirdetés

Ezért imádják az Apple-t a dolgozói



|

A Business Insider összeszedte, miért is egy álom az Apple-nél dolgozni.

Hirdetés

A Business Insider a Glassdoor adatai alapján egy komplex összeállítást készített arról, hogy miért is imádják az Apple-t a dolgozói, illetve miért álom az, ha valaki a cupertinói cégnél dolgozhat. Nem túl meglepő módon a legnagyobb ok az, hogy az alkalmazottak azt érzik, így megváltoztatják a világot - ami azt illeti, már az első napjukon kapnak egy kis kártyát, amiben leírják, a munkájukkal valami nagyhoz járulnak hozzá, ami máshol nem történhet meg. 

Hirdetés

Szintén kulcsszempont, hogy az emberek okos és tehetséges kollégákkal vannak körbevéve, a teljesítményükkel kapcsolatos nyomást pedig inspiráló tényezőként említik, aminek hála nagyon elégedettek, amikor nagy célokat rövid idő alatt érnek el. A legtöbben azt is örömtelinek tartják, hogy az Apple úgy bővül és terjeszkedik szünet nélkül, hogy a többi óriás közben leépíti magát. 

A Tim Cookkal 94 százalékban elégedett dolgozók azt is értékelték, hogy a munkájukban megbíznak, így nincs mikromenedzsment a cégnél. Persze ne feledkezzünk meg a pénzről sem: a versenyképes fizetés és juttatások még a részmunkaidős dolgozók esetében is játszanak, az Apple ajánlása egy önéletrajzban pedig felbecsülhetetlen előny ma a munkaerő-piacon. A kiváló ételeket biztosító Apple-t egyébként jó eséllyel nem a bolti eladók és dolgozók fényezték ennyire, hiszen ők kevésbé vannak elkényeztetve. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.