Hirdetés

Ezúttal kamerás iPod landolt Vietnámban



|

Az iPhone 4G/HD, és az új MacBook után újabb Apple-prototípus bukkant fel.

Hirdetés

Az utóbbi napokban több állítólagos Apple-kütyü bukkant fel Vietnámban, mégpedig ugyanannál az úriembernél. A prototípusokként beharangozott eszközök továbbra is lehetnek remek csalások, de ebben az esetben a hamisítók mindenképp kiváló munkát végeztek.

 


Elsőként ott volt az iPhone 4G/HD: külsőre és belsőre egyaránt nagyon hasonlított a Gizmodo-féle telefonra, így meglehetősen hitelesnek tűnt. Aztán hétfőn jött a 13 colos MacBook, amely elsősorban a körítés miatt szintén elég valódinak látszott, most pedig videóra vették a következő generációs iPod Touch-ot - a három közül talán ez az eset a legvitathatóbb.


Ezúttal be is lett kapcsolva a masina, amelyen egyértelműen egy diagnosztikai szoftver fut. Sajnos a kamera felbontása ismeretlen, de a háttértár kapacitása feltehetően 64 GB. Ezen kívül csak Wi-Fi, Bluetooth, és hasonló ikonok láthatóak - valójában semmi újdonság.


Viszont a következő iPod Touch esetében egyáltalán nem lenne meglepő a kamera megléte, ugyanis a legtöbben már a jelenlegi generáció bemutatása előtt is a fotózási funkcionalitás bevezetését várták az Apple-től.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.