Hirdetés

Felbukkant az iPad Air 2 hátlapja



|

Számottevő újdonság nincs az iPad Air utódjának a hátlapján.

Hirdetés

A kiegészítők gyártásával foglalkozó tajvani Yi Lin Enterprises olyan képeket közölt a Weibón, amelyeken állítólag az Apple iPad Air 2 hátlapja látható. A fotók elvileg az aranyozott verzióról készültek, és pár apróbb újítást tartogatnak. A hangszórórács például nagyobb lyukakat kapott, illetve a hátlapra került - a kamera mellé - a mikrofon. 

Hirdetés

Az elmúlt hónapokban ha kevés is, de került már elő állítólagos alkatrész az iPad Air utódjához. Az egyik egy Touch ID-s Home gombbal megtervezett modellmásolat volt, a másik pedig egy előlap, ami szerencsés esetben még vékonyabb házra engedett következtetni. 

Az iPad Air 2 nagy valószínűséggel az iPad mini 3-mal karöltve mutatkozik majd be idén októberben. A gyorsabb A8-as processzor mellett a Touch ID várható az újításai közé. Hosszú ideje emlegetik a 12,9 hüvelykes iPad Pro táblagépet is, ezt a projektet viszont úgy néz ki, továbbra is jegeli az Apple. 

 

Yi Lin Enterprises
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.