Hirdetés

Feltörték Lady Gaga Twitter és Facebook fiókják



|

100 000 rajongót tévesztettek meg az iPad 2 ál-nyereményjátékkal.

Hirdetés

Több, mint százezer rajongó mozdult rá a hamis ajánlatba, miszerint pár kattintásért és személyes adataiért az iPad 2 speciális Lady Gaga kiadásához illetve ingyen MacBook-hoz juthatnak.

 

 

17 millió Twitter követő és több, mint 45 millió FaceBook rajongó kapta meg azt az üzenetet, amit a Lady Gaga Twitter illetve Facebook profiljait feltörő hackerek osztottak meg. A BlogSpot árnyékos oldalán elhelyezett céloldal speciális, Lady Gaga stílusú iPad 2-t és MacBook számítógépeket ígért a kattintók személyes adataiért. A webstatisztikák szerint a legtöbben józanok maradtak, de így is akadt több, mint százezer rajongó, aki a kihagyhatatlan ajánlat láttán nem tudott parancsolni mutatóujjának.

 

 

Lady Gaga nem rokkant éppen bele a megrázkódtatásba, egy rövid Twitter üzenetben nyugtázta, hogy a hack-nek vége.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.