Hirdetés

Fénylő logó az iPhone 4 hátlapon



|

Az Apple laptopok esetében már láttuk, de mobilkészüléken még nem.

Hirdetés

Egy angol, iPhone javítással foglalkozó cég (iPatch) különleges iPhone hardver modifikációval rukkolt elő. Változtatásaiknak köszönhetően a kijelző bekapcsolásával egy időben a készülék hátoldalán található Apple logó is felragyog. Az emblematikus fénylő alma a számítógépek területén ugyan már nem számít újdonságnak, de telefonokon eddig még nem találkozhattunk vele.

 

 

 

 

A módosítással készülékünk egy milliméterrel sem lesz vastagabb. Az iPhone 4 standard üveg-feketéjén és -fehérén túl pedig egyedi színekben is rendelhető. Kialakítása olyan tökéletes, hogy a logó fénye nem szökhet meg az illesztések mentén. Az eddigi tesztek alapján a modifikáció nem terheli jelentős mértékben az akkumulátort, nem befolyásolja a kamera működését és a hátlap melegedését sem idézi elő.

 

Szűrők segítségével teljes mértékben egyéni színűre változtatható a logó, mely megvilágításának ereje a frontoldali kijelző fényerejétől függ. Amint a kijelző kialszik, a logó sem világít tovább, így normál telefonálás közben, valamint készenléti módban a már megszokott ezüstös almácska helyett egy kissé fagyos szürkés logó kacsint ránk vissza.

 

 

 

 

Üzenet érkezésekor, bejövő hívások esetén, illetve az ébresztő aktiválódásakor a logó háttérvilágítása szintén életre kell. Ennek világítása egyébként folyamatos, semmilyen villogást sem tapasztalhatunk.    


A modifikációnak akad némi hátránya is, ugyanis szerelése speciális szakértelmet igényel. A módszer publikálásának idején, októberben, egyelőre csak az Egyesült Királyságban lesz mód az átalakításra. Az iPatch ezt a korlátot franchise csomagjával készül feloldani, melynek megvásárlásával az újdonsült tulajdonosok országtól függetlenül saját maguk intézhetik a javítási munkálatokat, sőt forgalmazhatják is majd a modokat. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.