Hirdetés

First down az iOS-nek: Madden NFL 12



|

Játssz amerikai focit akár a metrón, vagy a buszon ücsörögve.

Hirdetés

Az amerikai football rajongóinak otthonába 1988 óta rendszeresen különleges játékélmény látogat. Azok is felhergelve vetik magukat a labdás játékosra, akik egyébként szeretik elkerülni az ütközéseket. A Madden NFL számukra kiváló szórakozást jelent, plusz zárójelben megjegyzendő, hogy maguk a fiatal játékosok is rengeteget tanulhatnak belőle.

 

 

2009 óta már a ház falai sem szabnak határt a játéknak, abban az évben debütált ugyanis először a Madden iOS rendszeren.  Két évvel és pár nappal később, tegnap este, az Electronic Arts végül szabadjára engedte a játék legújabb verzióját, melyben több mint 2500 aktuális NFL játékos igyekszik megszerezni a dicső bajnoki gyűrűt. Rajtunk áll, hogy az iPhone-ok és az iPad-ek redzone-jába juttatjuk-e a labdát kézmozdulatainkkal.



Többféle játékmód között válogathatunk: az egyszeri mérkőzésen vagy a 16 meccses szezonon túl akár a 2010/2011-es rájátszást is újraélhetjük. Az EA szerint iOS-en az eddigi legjobb játékélményt és grafikát nyújtja majd a Madden 12.

 

Az új funkciók között megtalálható például a saját hot route szerkesztő. Kényünkre-kedvünkre módosíthatjuk a futó, a passz illetve a védő játékokat is. Az androidos változatával ellentétben az iOS alá íródott verzió rangsorral is szolgál, mely megmutatja hogyan is állsz a többi Madden rajongóhoz képest.

 

A játékosok feletti irányítás hasonló módon vehető át, mint a korábbi verziókban. A virtuális joystick-kel irányítunk, míg a másik oldalon található funkciógombokkal hajthatjuk végre a különféle speciális mozgásokat.

 

 


A Madden 12 iPhone-on illetve iPod-on történő futtatáshoz minimum iOS 3.1-re, vagy későbbi operációs rendszerre lesz szükség, az iPad verzió iOS 3.2-t igényel. A játék rendszerigényei közötti apró különbséget az EA az árképzésbe is átültette: míg az iPhone, iPod verzió 7$-ba addig a iPad verzió 10$-ba kerül.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.