Hirdetés

Fotóalbumot árul a saját termékeiről az Apple



|

Mérettől függően 199 vagy 299 dollárba kerül a könyv.

Hirdetés

Mégis csak sikerült egy váratlan és meglepő termékkel előállnia idén az Apple-nek, azonban elektronikai cikk helyett egy könyvről van szó. A ma bejelentett, az USA-ban holnap piacra kerülő "Designed by Apple in California" valójában egy fotóalbum, 450 fényképet tartalmaz az Apple által az elmúlt 20 év során tervezett termékekről. A fotókat Andrew Zuckerman készítette, Steve Jobs emlékének ajánlják, az előszavát pedig Jony Ive írta. A cég vezető formatervezője szerint kiváló ajándék lehet az ipari dizájn iránt érdeklődők számára.


Hirdetés


"Ugyan ez egy design könyv, de nem a dizájneri csapatról, a kreatív folyamatról, vagy a termékfejlesztésről szól. Ez a munkánk egy olyan objektív reprezentációja, amely - ironikusan - leírja, hogy kik is vagyunk. Leírja, hogyan dolgozunk, milyen értékeket képviselünk, milyen aggodalmaink vannak, és persze hogy mi a célunk. Mindig is abban reménykedtünk, hogy a munkánk, nem pedig a szavaink alapján ítélnek meg minket. Változó sikerrel küzdünk, hogy erőfeszítés nélkülinek tűnő objektumokat definiáljunk. Olyan egyszerű, koherens, magától értetődő objektumokat tervezzünk, amelyeknek nem lehet racionális alternatívájuk" - írja Jony Ive a bevezetőben.



Kétféle kiadásban válik elérhető a könyv: 26 × 32 centis változata 199 dollárba, míg a 33 × 41 centis 299 dollárba fog kerülni. Mindkettő keményfedeles, az Apple Store-ok mellett a vállalat online áruházában is elérhető lesz. Hírünk írásakor nem volt világos, hogy Magyarországon hivatalosan forgalomba kerül-e.




(Forrás: The Verge, Apple)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.