Hirdetés

Fotókon az Apple iPhone 6?



|

Állítólag a Foxconn egyik gyárából szivárogtak ki a képek.

Hirdetés

A jelenlegi várakozások alapján az Apple iPhone 6 okostelefon valamikor a nyáron vagy ősz elején válhat hivatalossá, így nem meglepő módon az elmúlt hetekben érezhetően emelkedésnek indult a mobilról szóló pletykák mennyisége. Tegnap fotók érkeztek, az állítólag a Foxconntól kicsempészett képeken a készülék hátlapja látható.
 

Hirdetés


Ezen állítást látszólag alátámasztja, hogy különféle kínai nyelvű dokumentumok részletei láthatóak a fotókon, a körülményekből ítélve talán egy minőség-ellenőrzéssel foglalkozó munkaállomás monitorát fényképezhette a szivárogtató. Ettől függetlenül hírünk írásáig további források nem erősítették meg a fotók hitelességét, így a valódiságuk teljességgel tisztázatlan.


Kapcsolódó pletyka, hogy a Reuters beszámolója alapján a Japan Display, LG és Sharp májusban kezdik meg az Apple számára a 4,7 és 5,5 colos érintőkijelzők tömeggyártását, ám az 5,5 colos iPhone modell a megjelenítővel kapcsolatos előállítás nehézségek miatt hónapokkal a 4,7 colos után mutatkozhat be. A fenti képeken – már amennyiben hitelesek – nem tudni, hogy a kisebb vagy a nagyobb iPhone látható-e.


(Forrás: 9to5Mac)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.