Hirdetés

Független iPhone a hazai boltokban is



|

Holnaptól már nem csak online lesznek elérhetőek a nem szolgáltatói készülékek.

Hirdetés

Remek hírrel szolgált az Apple hivatalos magyarországi disztribútoraként tevékenykedő Apcon, ugyanis a vállalat elnyerte az iPhone okostelefonok hazai terjesztési jogát. Ennek köszönhetően 2014. február 28-től kezdve a magyar viszonteladók már egységes áron rendelhetnek kártyafüggetlen modelleket, azaz a fogyasztók nem kizárólag az online Apple Store-ból lesznek képesek szolgáltatói kötöttségektől mentes, hivatalosan beimportált almás mobilokat beszerezni.
 

Hirdetés


A disztribúciós jog megszerzése nagy előrelépést jelent a vásárlók számára, hiszen a hivatalos forrásból beszerzett modellek esetén egyszerűsödik a garanciáztatás, az euró árfolyama nem befolyásolja a beszerzési és fogyasztói árat, plusz a megszokottnál előbb megérkezhetnek hazánkba is az újonnan bejelentett Apple iPhone mobilok.


„Azzal, hogy az Apcom elnyerte az iPhone-ok forgalmazásának jogát a hivatalos iPhone értékesítés harmadik fő pillérét alkotjuk Magyarországon. Folyamatos és megbízható lesz a hazai ellátás a kártyafüggetlen készülékekből, ráadásul a hazai viszonyoknak megfelelő, lokalizált telefonokat vásárolhatnak majd a fogyasztók a partnereinktől” – vázolta a helyzetet Szeidl Tibor, az Apcom ügyvezető igazgatója.


(Forrás: Szifon, Apcom)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.