Hirdetés

Gamepad immáron iOS 7-es eszközökhöz is



|

Az Apple boltjaiból is elérhető lesz a 99 dolláros kiegészítő.

Hirdetés

Jó hírrel szolgált az újabb iOS 7 rendszerű iPhone vagy iPod Touch kütyükön sokat játszók számára a MOGA, ugyanis papírforma szerint az USA-ban a mai napon elérhetővé vált az első kifejezetten ilyen eszközökhöz tervezett játékvezérlő. Az Ace Power névre keresztelt periféria a kérdéses operációs rendszer gyári GameController API programozási felületét használja, így a fejlesztőknek nem kell külön támogatást írniuk hozzá.

Hirdetés


A Lightning portos kiegészítő érdekessége, hogy a beépített akkumulátorának köszönhetően nem csak a saját áramigényét képes hosszú órákon át fedezni, hanem hordozható töltőként is funkcionálhat. Ezen lehetőség egy gombbal ki- és bekapcsolható, azaz csatlakoztatás után a játékvezérlőnek nem kell feltétlenül töltenie az iPodot vagy iPhone-t.

A TouchArcade tesztje alapján az Ace Power szerelési minősége nem a legjobb, továbbá a „Pause” kivételével az összes gombja analóg, ám főként az első személyű lövöldéket preferálók számára így is megérheti az árát. Az igazi problémát inkább az jelenti, hogy a játékok fejlesztői egyáltalán nem, vagy csak kezdetleges módon támogatják a GameController API-t.


A MOGA Ace Power európai elérhetővé válásának pontos ideje még nem ismert.


(Forrás: 9to5Mac)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.