Hirdetés

Gondban lehet az Apple a zafírüveggel



|

Megint úgy néz ki, hogy nem jut minden iPhone 6-nak zafírüveg.

Hirdetés

Miközben végre úgy tűnik, hogy megoldódtak a gyártási problémák, és elindul az iPhone 6 tömeges termelése; az továbbra is bizonytalan, mi a helyzet a zafírüveggel. A The Korea Herald beszámolója szerint nem jut minden készülékre belőle. Az NPD DisplaySearch 45 milliósra teszi az Apple zafírüveg-kapacitását, ugyanakkor az iPhone 6-ból 70 millió darabbal indíthatják meg a startot. 

Hirdetés

Az NPD szerint a helyzet megoldásaként csak a 64 gigabájtos kiadások kapnak zafírüveget, de olyan pletykák is keringenek egy ideje, hogy a 4,7 hüvelykes phabletnek nem jut a karcálló anyagból. Az NPD mindenesetre azt mondja, az Apple a laptopjain is használná a zafírüveget, de mindennek a költsége és mérete egyelőre komoly fejtörést okoz. 

Miközben a legtöbb szakértő szerint a zafírüveg az 5,5 hüvelykes iPhone 6-ra korlátozódik, addig a JP Morgan tovább megy, és 10 milliós darabszámot emlegetve csak a 128 gigabájtos modellekre szavaz. A helyzet természetesen kihat az iWatch-ra is, amelyről legutóbb azt mondták, a három kiadásából csak a legdrágábbra kerülhet zafírüveg. 

Az ellentmondásosságot a legjobban viszont az mutatja, hogy a zafírüveg gyártására specializálódott GT Advanced (az Apple partnere) ügyeit vizsgáló Matt Margolis 100-200 milliósra teszi a kapacitást, ami alapján minden almás készülékre juthat a zafírüvegből. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.