Hirdetés

Google Play Music, Keezy, Shots of Me - a hét legjobb iOS-es alkalmazásai



|

Ezentúl a Google Play Music iOS-es felhasználói is böngészhetnek zenéik között, vagy mi magunk csinálhatunk zenét rendkívül egyszerűen.

Hirdetés

A múlt héten főleg a Google fejlesztői voltak aktívak. Azon túl, hogy hasznos, régóta várt funkciókkal frissült a Gmail és a Chrome, megjelent a Google Play Music alkalmazás is. Bár a cég iOS-re való betörése anno nem indult túl rózsásan (optimalizálatlan, logikátlan, folyton összeomló alkalmazásokat kaptunk), mostanra ők is rájöttek, hogy ha nem tudják átcsábítani a felhasználókat androidra, akkor legalább a szolgáltatásaikat használják. Egyre több beépített alkalmazásnak van már Google-ös alternatívája (Mail -> Gmail, Apple Maps - > Google Maps, Safari -> Chrome stb.), nem elképzelhetetlen, hogy más szolgáltatások is kapnak majd iOS-es appet. Addig viszont még egy kis Google után nézzük, hogy más fejlesztők mivel csábítanak minket a héten.

Hirdetés

Google Play Music - iPhone, iPod touch - ingyenes

Az iTunes Match logikus választás lenne az iOS felhasználók számára, de azért vannak, akiket semmi nem vonz a szolgáltatás felé. A Google Play Music ennek amolyan alternatívája, ugyanis ezen keresztül többmillió számot, saját rádiócsatornákat és általunk összeállított lejátszási listákat hallgathatunk anélkül, hogy a számokat a készülékünkre kellene szinkronizálni. Ízlésünknek megfelelő ajánlásokat is kaphatunk, de zenei szakértők által összeállított lejátszási listák hallgatásával további új előadókat ismerhetünk meg. A Google Play Music a weben keresztül is elérhető, hirdetésmentes és ingyenes, úgyhogy mindenki bátran tegyen vele egy próbát.

Keezy - iPhone, iPod touch - ingyenes

A Keezy egy egyszerű zene- és hangtábla készítő alkalmazás. Van nyolc különöző színű gomb, ezeket nyomva tartva rögzíthetünk különböző hangokat, amiket utána egyenként játszhatunk vissza, vagy egy mixben is meghallgathatunk. Elsősorban persze kikapcsolódásnak, partykelléknek jó, de az igazán kreatívak valódi zenét is alkothatnak vele. Hogy mennyire profi ez az app, az csak és kizárólag azon múlik, hogy a felhasználók mihez tudnak vele kezdeni. Jópofa.

Taasky - iPhone, iPod touch - 0,89€

Nem ez az első alkalom, hogy egy feladatkezelő programot ajánlunk, és biztos, hogy nem is ez az utolsó. A Taasky úgy hirdeti magát, mint a „legszebb feladatkezelő alkalmazás iOS-re”. Ez persze szubjektív, de elfogadjuk, hiszen az app dizájnja valóban csinos. Használata pedig, mint az az alábbi videón is látszik, rendkívül egyszerű. Képes más emberek készülékeivel és a Google Calendarral is szinkronizálni, ami kiemeli a többi app közül. Próbáljátok ki, hátha ez lesz a tökéletes választás.

Taasky - Beautiful, simple and easy to use task manager from cleevio on Vimeo.

Shots of Me - iPhone, iPod touch - ingyenes

Közösségi hálózat, melynek létrejöttét maga Justin Bieber is támogatta (anyagilag). Ennek megfelelően elsősorban a fiatalabbakat célozza meg, és lényege, hogy a felhasználók selfie-ket, azaz önmagukról készített képeket osszanak meg. A fotókat ezután like-oni lehet, valamint az appen belül üzenetet lehet küldeni egymásnak. A fejlesztők csak olyan funkciókat hagytak a programban, amik miatt ez pozitív élmény lehet - csalódás, szemétkedés kizárva.

ProCam XL 2 - iPad - 0,99€

A végére pedig még egy fotós alkalmazás, ami annak ellenére, hogy olcsó, rendkívül sok funkcióval bír. Támogatja a TIFF formátumot, a lassított módot (60 fps, 30 fps, 24 fps vagy 15 fps) iPad minin, de ezen túl még annyi mindent tud, hogy hetekig sorolhatnánk. Aki sokat szokott táblagépével fotózni vagy videózni, mindenképp próbálja ki, rengeteg lehetőség nyílik majd meg előtte.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.