Hirdetés

Gyári hibás néhány iPhone 5S akkumulátora



|

Ezeknél a normálisnál lassabb a feltöltés, és hamarabb is merülnek.

Hirdetés

Az Apple képviselői megerősítették a New York Timesnak azokat a pletykákat, amelyek szerint néhány iPhone 5S-nél komoly gondok vannak az akkumulátorral. Az érintett daraboknál a töltés ideje jóval hosszabb lehet a normálisnál, és az akku ráadásul gyorsabban is merül a kelleténél. 

Hirdetés

A gyártási hiba állítólag csak nagyon kevés készüléket érint (néhány ezret), és már keresik is az összes olyan embert, aki ilyet kapott - a hibás telefonokat minden esetben ingyen kicserélik. Érdekesség, hogy tulajdonképpen az akkuknak semmi baja, a problémát az összeszerelés hanyag minősége okozza, ami az egyik gyártósor hibájának köszönhető. 

A hírek szerint attól nem kell félni, hogy a hibás iPhone-ok túlmelegednének vagy felrobbannának, egyszerűen csak nem tudják megfelelően tárolni az energiát. Mivel az Apple nem indított visszahívási programot, ezért valószínű, hogy a hibajelenség nem túl elterjedt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.