Hirdetés

Hajlékony akkumulátor kerülhet az iWatch-ba



|

Az LG által tervezett kialakítás 16 százalékkal több energiát tud tárolni.

Hirdetés

A Korea Herald információi szerint az Apple - megerősítve így a korábbi pletykákat - tényleg az LG akkumulátorait használja majd fel az iWatch gyártása során. Az LG Chem egészen pontosan az úgynevezett "stepped" technológiával lett a befutó, amelynek hála nem csak nagyobb üzemidőt, de bármilyen formát is tudnak garantálni az akkuval kapcsolatban. 

Hirdetés

Állítólag az LG megoldása átlagosan 16 százalékkal több energiát képes tárolni a hasonló méretű lítium-ionos akkukhoz képest. Emellett nem elhanyagolható tényező, hogy a technológia lehetővé teszi az akkuk különböző alakokra történő formázását. Mivel a hajlítás sem akadály, ezért tökéletes elképzelést jelentenek például az okosórák számára. 

A jól értesült fülek szerint az Apple azt is fontolgatja, hogy teljesen napenergiával működő eszközzé varázsolja az iWatch-ot. Azt már korábban is hallottuk, hogy lehetővé tennék a napenergiával való töltést, de annyira merész még senki nem volt, hogy azt mondja, akkumulátor sem lesz az iWatch-ban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.