Hirdetés

Hajlított OLED kijelzővel jön az iWatch



|

Megint őszre, de ezúttal októberre pletykálják az Apple okosóráját.

Hirdetés

A Nikkei értesülései szerint az Apple hamarosan véglegesíti az iWatch specifikációját, a gyártás megkezdése után pedig októberben jelenik meg az iOS 8-at futtató okosóra. A japánok forrásai szerint az eszköz hajlított OLED kijelzőt kap, az egészségünkről pedig biometrikus szenzorokkal gyűjt majd adatokat (úgy mint az elégetett kalória, az alvásidő vagy a véroxigénszint). 

Hirdetés

Egy alkatrészgyártó szerint havi 3-5 millió iWatch gördülhet le a szalagokról, az Apple pedig meglehetősen optimista a sikerrel kapcsolatban. Bár a mostani jelentések nagyjából egybevágnak az utóbbi hetek híreszteléseivel, a Cantor Fitzgerald elemzői nem októberre, hanem már szeptemberre jósolják az okosórát. 

Miközben kétséges, hogy az iPhone 6-tal együtt jön-e az iWatch, addig úgy néz ki, hogy az 1,3 hüvelykes verzió mellett 1,5 hüvelykes is lesz. A fitneszes és egészségügyi adatok egybegyűjtéséről a WWDC-n is megvillantott Health app gondoskodik majd az iOS 8 okosórára optimalizált változatában. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.