Hirdetés

Hamarosan bemutatkozik az iOS in the Car



|

A Genfi Autószalonon debütálhat végre az iOS in the Car.

Hirdetés

Lassan egy éve lesz, hogy az Apple eredetileg bemutatta az iOS in the Car szolgáltatását. Azóta állítólag nem igazán tudta hová tenni az almás cég az ötletet, és egy darabig még a sorsa is erősen kétséges volt. Most úgy tűnik, hogy a Volvo, a Mercedes és a Ferrari támogatásával végre elindul az iOS in the Car. 

Hirdetés

A szolgáltatást nem említették név szerint a jól értesült források, de azt mondják, az Apple Maps az autók műszerfaláról lesz használható, illetve filmnézésre, zenehallgatásra, telefonálásra és üzenetküldésre is alkalmas lesz a Siri hangalapú rendszerével megtámogatott platform. 

Jelenleg úgy tudni, hogy az iOS in the Car a 2014-es Genfi Autószalonon debütál, elindítva az okosautók korszakát. Ez lesz egyébként az első olyan eset, hogy az Apple nem a saját termékébe építi be az almás szoftverét. A választott partnerek neve nem véletlen, a Volvo, a Mercedes és a Ferrari egyaránt az Apple ligájában mozognak. Ezen felül azért másokkal is dolgoznak, állítólag a Honda, a Nissan, a Chevrolet és a Hyundai is érintettek, többek között. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.