Hirdetés

Hangüzenetet is küld az iWatch



|

Tim Cook szavai alapján valószínű, hogy az iWatch hangüzenet is küld majd.

Hirdetés

Steve Milunovich, a UBS elemzője a hírek szerint Tim Cookkal találkozott, és lehetősége volt elcsípni néhány olyan megjegyzést az Apple ügyvezetőjétől, amelyek az iWatch-ra utaltak. Cook szerint amikor körbenézünk Kínában az utcán, az emberek inkább hangüzeneteket küldenek, mint szövegeseket. Ezt a funkciót egy órára átültetve egyszerűbb lenne üzenetet továbbítani, mint mindig elővenni a telefont. 

Hirdetés

Milunovich úgy gondolja, hogy a kijelentések egyértelműen arra utalnak, hogy az iOS 8-ban frissülő Üzenetek app hangküldési opciója az iWatch-ban is elérhető lesz. Az iOS 8-ban látott demó alapján csak egy mikrofonos ikont kell lenyomnunk, és máris küldhetjük a hangalapú felvételeket. 

Az opció beépítése azért is tekinthető valószínűnek, mert az okosórák kicsi kijelzője gyakorlatilag lehetetlenné teszi a szokványos üzenetküldést. A korábbi hírek szerint az iWatch egyébként hamarosan sorozatgyártásba kerül, hogy aztán idén októberben több méretben és áron végre elérhető váljon. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.