Hirdetés

Hatalmas meglepetésen dolgozik az Apple



|

Az Apple ügyvezetője olyan titkos dolgokról beszélt, amelyeket nem láthatunk.

Hirdetés

A The Wall Street Journal jelentése szerint Tim Cook, az Apple ügyvezetője azt mondta, hogy az almás cég új, zafírüveg készítésére szakosodott gyára egy titkos projekt miatt jött létre, amelyről nem beszélhet. Több információt nem volt hajlandó adni Cook, ugyanakkor elárulta, hogy a jelenlegi termékpalettájuk kiterjesztésén dolgoznak, és olyan dolgokat készítenek, amelyeket mi nem láthatunk

Hirdetés

Az Apple ügyvezetője szerint mindez azért nagyon fontos, mert a cupertinói céget egyfolytában másolják és utánozzák, az ötleteiket elrabolják. Az arizónai gyárról egyébként úgy tudni, hogy zafírüveg termelésére szakosodott, amely kizárólag az Apple termékeire, vélhetően a jövőbeli iPhone-jaira kerülne. 

Természetesen nem a törhetetlen, megkarcolhatatlan iPhone 6 lehet az egyetlen magyarázat a titokra. Jó eséllyel az Apple régóta pletykált okosórájáról, az iWatch-ról van szó. A szakértők szerint ez végre felforgathatná a viselhető eszközök piacának állóvizét, akár egy olyan forradalmat is elindítva, mint anno az iPhone. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.