Hirdetés

Hatalmas siker a SwiftKey billentyűzete



|

24 óra alatt egymillió letöltéssel büszkélkedhet az iOS 8-as app.

Hirdetés

Bár az egyre sokasodó tapasztalatok szerint az iPad 2-re egyáltalán nem éri meg az iOS 8-at telepíteni, az iPhone 4S és az iPad mini esetében pedig minimálisan, közepesen jelentős lassulásokra lehet számítani; az egyértelműen elmondható, hogy az új funkciók jelenléte örömteli.

Például, mint a harmadik féltől származó billentyűzetek támogatása. Ami azt illeti, olyan sokan döntöttek ezek kipróbálása mellett, hogy a fő nyertes a SwiftKey billentyűzete lett, amely Amerikában 24 óra alatt a toplista élére került, túlszárnyalva 1 millió letöltést

Hirdetés

A SwiftKey egyik titka minden bizonnyal az, hogy a billentyűzete ingyenes. A szintén népszerű Swype és az ugyancsak ígéretes Fleksy ezzel szemben fizetős iOS 8 alatt. Természetesen könnyen elképzelhető, hogy a jövőben a SwiftKey prémium funkciókkal is újít, amelyek bevételt hozhatnak a fejlesztőnek. 

Az iOS 8 gyári billentyűzete egyébként szintén fejlődött, hiszen írás közben már megpróbálja kitalálni a következő gépelendő szavunkat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.