Hirdetés

Hatalmas siker az Apple csereprogramja



|

Kiterjesztenék a csereprogramot, ami nagy sikernek mutatkozik.

Hirdetés

Az Apple legújabb álláshirdetései arra utalnak, hogy a néhány hónappal ezelőtt elkezdődött almás csereprogram igen nagy sikernek bizonyul. Az akció keretében a meglévő iPhone készülékünket adhatjuk le az almás cégnek, és egy viszonylag kedvező összegért cserébe az aktuális modellek egyikére frissíthetünk. Egy jó állapotú iPhone 4S-ért cserébe akár 400 dollárnyi kedvezményt is adhat az Apple a következő iPhone-unkból. 

Hirdetés

A Softpedia beszámolója alapján a cupertinói cég gőzerővel keresi a program kiszélesítéséhez a további alkalmazottakat. Az Apple a leírásokban "megatrendnek" nevezi a csereprogramját, amelynek keretében nem csak visszavenni szeretnék a telefonokat, hanem újra felhasználni azokat. 

Az Apple állítólag a projekt keretében azt is szeretné elérni, hogy a nem hivatalos piacokra kevesebb Apple termék kerüljön, és így még értékesebbek legyenek márkaként. A cupertinói cég már korábban is gondolkodott a csereprogram több országban való bevezetésén, és a mostani sikert látva valószínűleg még tovább érett bennük a gondolat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.