Hirdetés

Hatalmas siker az iPhone 5S Kínában



|

Az Apple az iPhone 5S-sel már a China Mobile előtt is tarolt Kínában.

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy az iPhone 5S akkora népszerűségnek örvend, hogy Kínában már a China Mobile-lal kötött üzlet előtt is jelentős eladásokat produkált az Apple számára. Az IDC statisztikái szerint a tavalyi utolsó negyedévben rekordmennyiségű iPhone 5S talált gazdára Kínában, ami 7 százalékos piaci részesedésre lett elég a régióban. 

Hirdetés

Az Apple ezzel az ötödik legkedveltebb okostelefon-gyártóvá lépett elő Kínában, közvetlenül a Samsung, a Lenovo, a Coolpad és a Huawei mögött (a Samsung 19, a Lenovo 13 százalékon áll pillanatnyilag). 

Bár az Android Kínában még jobban ki tudja használni a kedvező ár-érték arányát, mivel a szektorban hatalmas növekedés figyelhető meg, ezért a komoly luxusnak számító Apple márkára is egyre nagyobb az igény. Az elemzők korábban magabiztosan állították, hogy a China Mobile-lal kötött Apple-egyezség 2014-ben legalább 15 - 30 millióval magasabb eladási számot eredményez majd iPhone-fronton. Ez akár még azt is ellensúlyozhatná a következő években, hogy a szakértők jóslatai szerint Amerikában az Apple stagnálásra számíthat az újabb és újabb rekordjait követően. 

 

Fotó: iMore

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.