Hirdetés

Hatalmas siker lehet az iPhone 5S és az iPad Air



|

Elemzők becslése szerint 80 milliót is eladhattak belőlük az ünnepi szezonban.

Hirdetés

Az AppleInsider beszámolója szerint a Cannacord Genuity elemzője, T. Michael Walkley becslései és kutatásai alapján az Apple a tavalyi ünnepi szezonban remekelt, az iPhone 5S és az iPad Air eladásai pedig kiválóak voltak. 

Hirdetés

Az statisztikák szerint az Apple 54 millió iPhone-t adhatott el a tavalyi utolsó negyedévben, ami 13 százalékos növekedést jelezne a keresletben éves összehasonlításban. iPadekből 24,8 millió fogyott valószínűleg, ami szintén egész magas, 8 százalékos növekedést jelezne éves szinten. 

Az előrejelzések alapján a tavalyi utolsó hónapokban körülbelül 80 millió iOS-es készülék fogyott, nem számolva az iPod touch-ot. Az iPhone-okon belül várhatóan kétszer népszerűbb volt a 5S a 5C-nél. A hivatalos számadatokat az Apple január 27-én teszi majd közzé, a pénzügyi eredményekkel együtt. Ekkor végre konkrét választ kapunk arra, hogyan teljesített az iPhone 5S, az iPhone 5C, az iPad Air és a retinás iPad mini. 

Az elemzők az idei évtől további növekedéseket várnak, a prémiumkategóriában pedig az Apple és a Samsung folytatódó uralmát. 

 

Fotó: iMore

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.