Hirdetés

Hazánkba is az elsők között jöhet az iPhone 6



|

Thaiföldi események miatt úgy tűnik, a legtöbb országban már az első hullámban lesz iPhone 6.

Hirdetés

A thaiföldi National Broadcasting and Telecommunications Commission főtitkára, Takorn Tantasith arról adott hírt, hogy a szervezetük két iPhone 6 terjesztését is jóváhagyta az országban. Az Apple a kérvényt a hírek szerint augusztus 5-én nyújtotta be, és augusztus 8-án meg is kapta a jóváhagyást az A1586-os és az A1524-es készülékre. A helyi kormányzati szabályozások értelmében az effajta jóváhagyásokat nyilvánosan is be kell jelenteni. Persze az iPhone 6-tal kapcsolatos dokumentumokat senki sem láthatta. 

Hirdetés

A várakozások szerint az Apple szeptember 9-én mutatja be a két új iPhone 6-ot, amelyek már a phabletek között versenyeznek. A 4,7 hüvelykes modell ezután bő egy héttel, az 5,5 hüvelykes pár hónappal később válhat elérhetővé a boltokban. 

A thaiföldi kérelem egy hónappal a bemutató előtt mindenesetre sokak szerint nagyon árulkodó. Mivel szokatlan eseményről van szó, ezért úgy néz ki, hogy az Apple már az első hullámban elérhetővé teszi a készülékeket a legtöbb országban. Mindezt igazolni látszik, hogy Thaiföldön tavaly csak október 25-én, a második hullámban jelent meg az iPhone 5S (akárcsak Magyarországon), a kérelmet pedig csak szeptember 16-án nyújtotta be az Apple. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.