Hirdetés

HD-s zenékkel újít az iOS 8



|

Az In-Ear fülhallgató utódja is az iOS 8-cal együtt debütálhat.

Hirdetés

Ismét előkerült az a pletyka, amely szerint az Apple hamarosan HD-s audiotartalmakkal újítana. A Macotakara szerint már folynak az előkészületek, a következő iOS, az iOS 8 pedig már HD-s zenéket is kínál majd az iPhone-ok és iPadek tulajdonosainak. 

Hirdetés

Az iOS 7 Zene appja jelenleg nem képes kezelni a csúcsminőségű, 24 bites, 48 kHz fölötti zenéket, így a rendszer módosítása elkerülhetetlen. Állítólag a megfelelő támogatás miatt az almás cég az In-Ear fülhallgató felturbózott utódján és új Lightning kábeleken is dolgozik. Arra nem tértek ki, hogy az EarPods kap-e frissítést. 

Amennyiben a pletykák igazak, akkor az idei WWDC-n az iOS 8 nagyrészt a zenei újdonságokról szólhat. Ebben nagy lökést adhat a cupertinói vállalatnak a Beats Electronics felvásárlása is, na és persze a cég tapasztalt, veterán társalapítói. A Beats állítólag a streamingszolgáltatása és a fejhallgatói miatt is nagyon érdekli az Apple-t

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.