Hirdetés

Hétvégén AR: Drone bajnokság az Arena Plázában!



|

Július 30-án szombaton AR. Drone bajnokság lesz az Arena Plázában. A fődíj egy Apple iPad.

Hirdetés

 

Mint azt már többször is megírtuk oldalainkon, a hétvégén, egészen pontosan július 30-án szombaton felpezsdül a légtér az Arena Plázában, és iPhone vezérlésű helikopterek zümmögését sodorja majd a klímaberendezések szele...

 

 

Érdemes ellátogatni az eseményre, mert azon túl, hogy egy iPad-et kaphat a nyertes "pilóta", bárki részt vehet - előzetes internetes regisztrációt követően egy ingyenes oktatáson, amelynek lezárultával egy pilótajogosítványhoz lehet jutni.

 

 

Az oktatás 10:30-tól egész nap, folyamatosan zajlik. Aki pedig részt vesz rajta az a helyszínen megkaphatja fényképes pilótajogosítványát, amely az eseményt követő két hétben 10.000 forint egyszeri kedvezményre is jogosít iPad 2, iPod touch vagy AR.Drone vásárlása esetén a StarKing Arena Plaza APR üzletében. Sőt, a bajnokság után értékes nyereményeket sorsol ki a szervező StarKing:

- Egy AR.Drone quadricoptert

- Egy Parrot Party Bluetooth hangszórót

- És egy Parrot Minikit Slim Bluetooth autós kihangosítót.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.