Hirdetés

Hiánycikk lesz a retinás iPad Mini?



|

Sok pénzt veszíthet karácsonykor az Apple.

Hirdetés

Múlt héten az Apple keveseket meglepve az idei iPad Mini leleplezéskor büszkén jelentette, hogy immáron „Retina” kijelző dolgozik a kisebb méretű táblagépben. A 7,9 colos és 2048×1536 pixeles panellel ellátott eszköz csak november végén fog elérhetővé válni, míg az iPad Air november elsején kerül majd forgalomba.

Hirdetés


Az időzítés kissé meglepő, hiszen az Apple esetében a bejelentés és elérhetővé válás közti olyan másfél hónapos különbség szokatlan, minden bizonnyal komoly oka van a relatíve hosszú várakozási időnek. A DigiTimes vonatkozó értesülései szerint idén karácsonykor hiánycikk lehet a Mini, ugyanis a Sharp nem tud elég megjelenítőt gyártani, a kellemetlen helyzet csak 2014 elején rendeződhet.


Tim Cook hétfőn a harmadik negyedéves pénzügyi jelentés ismertetése után természetesen kapott a pletykált hiányra vonatkozó kérdést, ám a vállalat vezérigazgatója annyit reagált, hogy a kereslet pontos mértékének ismerete nélkül nem tud mit mondani – ezek szerint rózsás jó eséllyel nem lesz a helyzet.


(Forrás: MacRumors)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.