Hirdetés

Hivatalos az Apple Watch OS 2



|

A fejlesztők már telepíthetik is az operációs rendszert.

Hirdetés

A cupertinói vállalat az Apple Watch okosórával kapcsolatos bejelentésekkel nyitotta a magyar idő szerint szerda este megtartott sajtótájékoztatóját. Szokás szerint kaptunk pár statisztikát: a vásárlók 97 százaléka nagyon elégedett az almás karórájával, továbbá már 10 ezernél is több alkalmazás telepíthető a kütyüre. Az újabbak közül érthető módon a Facebook Messenger kapott extra említést.

Hirdetés


Ezután az Apple bemutatta a Watch OS 2.0-t. A fejlesztők számára időközben elérhetővé is vált rendszer 2015. szeptember 16-án fog megérkezni az egyszerű fogyasztókhoz. Új hardver nincs, de a Sport Edition arany és vörös színekben is elérhető lesz, továbbá pár új szíj is érkezett az okosórához.


A Watch OS 2.0 érdekesebb újdonságai:

- timelapse háttérképes óralap;
- a külső felektől származó alkalmazásokból is megtekinthetőek információk;
- az óra tekerőjének forgatásával gyorsan megtekinthetőek a jövőbeli naptárbejegyzések;
- az egyes városokban működő Transit funkcióval élő tömegközlekedési információk nézhetőek;
- az órán nézhető a GoPro akciókamera élő képe;
- natív kód futtatásának lehetősége.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.