Hirdetés

Hivatalos az apró és bivalyrős Apple iPhone SE



|

Gyakorlatilag egy 4 hüvelykes kijelzőjű iPhone 6S az új készülék.

Hirdetés

Magyar idő szerint hétfő este az Apple megtartotta az idei első hardveres sajtóeseményét. A vártnak megfelelően a nap hőse a régóta pletykált iPhone SE mobil volt, amely a 4 hüvelykes érintőkijelzője ellenére egy igazi csúcskészülék.

Hirdetés


A vállalat szerint ez a legerősebb 4 hüvelykes okostelefon, amely nem meglepő annak fényében, hogy az androidos gyártókhoz hasonlóan maga az Apple sem foglalkozott már jó ideje ezzel a termékkategóriával; újonnan már nagyon régóta csak abszolút belépőkategóriás készülékek jönnek ekkora megjelenítővel. Tim Cook szerint ettől függetlenül jelentős piaci igény van a kisebb méretű készülékekre, így abszolút biztos benne, hogy nagy siker lesz az új iPhone.


Az Apple iPhone SE hazánkban 2016. március 29-től kezdődően lesz rendelhető, a vásárlók szürke, arany, asztroszürke és rozéarany borítású változatok közül válogathatnak majd kedvükre. Az iOS 9.3 rendszerrel érkező készülék 16 és 64 GB kapacitású beépített háttértárral lesz megvásárolható, ilyen sorrendben bruttó 158 990 és 198 990 forintos kártyafüggetlen áron.


Apple iPhone SE specifikációk:

- Érintőkijelző: 4 hüvelyk, Retina Display, 1336×640 pixel
- Előlapi kamera: 1,2 MP
- Hátlapi kamera: 12 MP, autofókusz, dupla LED-es vaku; videó: 4K@30fps
- Apple A9 rendszerlapka, M9 koprocesszor
- Touch ID ujjlenyomat-olvasó
- Apple Pay fizetőrendszer
- HSPA+, LTE, Bluetooth 4.2, Wi-Fi 802.11ac, NFC, A-GPS
- Súly: 113 gramm
- Méret: 124 × 59 × 7,6 mm

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.