Hirdetés

Hogyan hívjunk valakit az iOS 7 Üzenetek appjából?



|

Egy apró trükkel értékes másodperceket spórolhatunk.

Hirdetés

Mint minden operációs rendszerben, úgy az iOS 7-ben is vannak olyan funkciók, amelyekre még akkor sem biztos, hogy rájövünk, ha hosszú ideig, minden nap használjuk a rendszert. Az Apple mobil OS-e is tartogat sok apróságot, ami fölött könnyű lehet elsiklani. 

Hirdetés

Hasznos funkció például az, hogy az iOS 7 Üzenetek alkalmazásán belülről is tudunk hívásokat indítani. Legyen szó hanghívásról vagy FaceTime-ról, ahhoz, hogy egy SMS után felhívjuk az ismerősünket, nem kell a Home gombbal visszalépni, majd kikeresni a névjegyzékben. Elegendő, ha az Üzenetekben a jobb felső sarokban található Kontakt feliratra nyomunk, majd egy megjelenő szalagról egyből tárcsázhatjuk is a telefonszámát. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.