Hirdetés

Hogyan mutassuk az iOS 7 üzeneteiben az időbélyegeket?



|

Apróságnak tűnik, de sok üzenet esetén hasznos lehet az időbélyeg minden üzenet mellett.

Hirdetés

Az iOS 7 egyértelműen a könnyen kezelhető operációs rendszerek közé tartozik, de természetesen mindenki számára akadnak olyan funkciók, amelyeket csak később fedez fel, vagy esetleg nem is feltétlen tud róla. Ilyennek mondhatjuk azt is, hogy az iOS 7 Üzenetek appja valójában ki tudja írni az összes üzenet mellé, hogy pontosan mikor érkezett. 

Hirdetés

Sok SMS, MMS vagy iMessage esetén zavaró lehet, hogy csak egy, közelítő időpontot látunk az üzenetek felett. Szerencsére nem kell komoly trükköket bevetni azért, hogy mindegyik buborék mellett megnézzük a pontos időbélyeget. Elegendő, ha a képernyő jobb oldaláról balra húzzuk az ujjunkat az Üzenetek appban, ezután pedig minden egyes bejegyzés mellett megjelenik a hozzá tartozó pontos időbélyeg. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.