Hirdetés

Hogyan szerezzünk tetszetős e-mail klienst iPadre?



|

A MailDeck színessé teszi a levelezésünket az Apple tábláin.

Hirdetés

A tabletek egyre jobban az életünk részévé válnak, és nem csak akkor, ha az unalmas órákat kell elütni némi játékkal. A napi munka részeként a levelezésünket is jó eséllyel sokszor ellenőrizzük táblagépen keresztül, ami természetesen nem csak androidos kiadás lehet, hanem egy iPad is. 

Hirdetés

Bár sokan beérik iPaden a gyári levelezőalkalmazással is, vannak olyan alternatívák, amelyeket érdemes megfontolni. Ilyen a MailDeck is, amely amellett, hogy kezeli a Gmail, a Yahoo, az Outlook és az összes IMAP-alapú fiókot, leginkább a megjelenése miatt érdekes. A nagyon egyszerű, de közben tetszetős és színes külsőről ráadásul a feladatok listáját és az emlékeztetőket is kezelhetjük, ráadásul maga az app jelszóval is védhető a megnyitás ellen. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.