Hirdetés

Holnap jöhet az olcsóbb 8 gigás Apple iPhone 5c



|

Az O2 szolgáltató brit boltjaiba állítólag már meg is érkeztek az első szállítmányok.

Hirdetés

Az utóbbi hetekben számos többé-kevésbé hiteles beszámolót érkezett az Apple iPhone 5c okostelefon rossz eladásairól, a nem túlságosan megbízható DigiTimes másfél hete például arról írt, hogy összesen 3 millió legyártott készüléken ücsörögnek a viszonteladók és gyártók, így teljes mértékben leállhatott az előállítás.
 

Hirdetés


Ma német forrásokból ennek ellentmondó pletykák érkeztek, ugyanis az O2 szolgáltatótól állítólagosan kiszivárgott dokumentumok szerint most kedden bemutatkozik a telefon 8 GB kapacitású variánsa; talán ezért állt volna rengeteg készülék a bérgyártóknál?


A háttértár kapacitásától eltekintve elméletileg semmit nem változtatott az Apple, ám természetesen olcsóbb lesz: az O2 szolgáltató német kirendeltsége elvileg 509 euróért árulja majd, a 16 és 32 gigás változatok 569 és 629 euróért vihetőek el a cégtől. A 9to5Mac saját forrásai szerint az említett távközlési cég brit kirendeltségéhez is megérkeztek már az első szállítmányok a 8 gigás Apple iPhone 5c-ből.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.