Hirdetés

Idén csak egy új iPad lesz



|

A KGI Securities szerint egy darabig várnunk kell a 12,9 hüvelykes iPadre.

Hirdetés

Az Apple-pletykákkal kapcsolatban általában egész pontos KGI Securities elemzője, Ming-Chi Kuo úgy gondolja, hogy az Apple idén csak egy új táblagépet mutat be. Ez az iPad Air frissített kiadása lesz (A8-os CPU-val és Touch ID-val), ellenben a 12,9 hüvelykes iPadre és az újabb iPad minire 2015-ig kell majd várnunk, mivel az almás cég átcsoportosítja az erőforrásait a nagy tábla fejlesztésére. 

Hirdetés

Kuo szerint a 12,9 hüvelykes verzió legjobb esetben is csak az év legvégén futhat be, akkor viszont erősen korlátozott készletekkel. Az újabb iPad mini állítólag már csak azért sem sietős az Apple-nek, mert a haszon egy ilyen táblán alacsony, ellentétben egy iPad Airen magas - a kereslet pedig pont az utóbbi iránt volt a legkimagaslóbb. Emiatt az új iPad Air már akár az év elején is bemutatkozhat. 

Az elemző a történetet tovább folytatta. Úgy tudni, az Apple számára az elsődleges jelenleg az iWatch, amely abszolút előnyt élvez a nagy iPaddel szemben. Szintén új fejlemény, hogy miközben az iPad 2 gyártása végleg leáll, az iPad 4 termelését állítólag újraindítaná a cupertinói vállalat.

 

Fotó: iMore

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.