Hirdetés

Idén már biztos nem lesz a kezeden iWatch



|

2014. második felére várható jelenleg az Apple okosórája.

Hirdetés

Hosszú ideje nyílt titok, hogy az Apple egy saját okosórán dolgozik. Ez állítólag az iWatch nevet kapja majd, és a legtöbb vélemény szerint még az idén megérkezik. Sok elemző ugyanakkor azt mondja, idén már ne számítsunk a viselhető kütyüre

Hirdetés

A Digitimes most arról számolt be, hogy a forrásaik szerint az iWatch valamikor 2014. második felében kerülhet a piacra, az ára pedig 150 és 229 dollár között alakulhat. Természetesen hivatalosan ezt senki nem erősítette meg, így akár hasraütésre is érkezhettek a számok. 

A CIMB Group elemzői szerint mindenesetre az iWatch-rendelések 60 százaléka az Inventechez fut majd be. Iparági források szerint most, hogy már kiderült, a Samsung szeptember elején mutatja be a Galaxy Gear okosóráját, az iWatch-csal kapcsolatban is egyre több pletyka kezd keringeni. Túl sok reményt ne fűzzünk azért az iWatch idei megjelenéséhez, elvégre addig még a boltokba kell, hogy kerüljön a Mac Pro, az iPhone 5S, az iPhone 5C, a haswelles MacBook Pro, az iPad 5 és a retinás iPad mini is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.