Hirdetés

Időjárást is érzékelhet az iPhone 6



|

A hírek szerint az iPhone 6 a lehető legpontosabb időjárásadatokat szolgáltatja majd.

Hirdetés

Mint minden évben, idén is sok olyan pletyka van, amely azt állítja, hogy az Apple következő okostelefonja mindenféle eddig soha nem látott módon lesz képes érzékelni bizonyos adatokat. Azt persze nehéz eldönteni, hogy vajon melyiknek mennyi igazságtartalma van. 

Hirdetés

Az ESM China elemzője, Sun Changxu mindenesetre úgy értesült, hogy az iPhone 6 képes lesz az időjárás érzékelésére: a hőmérséklet mellett meg tudja majd állapítani a páratartalmat és a légnyomást is, így a lehető legpontosabb helyi időjárás-adatokat mutatva. 

Természetesen az időjárás app mellett a Siri is meg tudja mondani, hány fok van odakint, de ezekben az esetekben az Apple külső források adatait veszi alapul. Amennyiben tényleg érzékeli majd a fenti adatokat az iPhone 6, akkor az Apple csupán beéri a Samsungot, hiszen a Galaxy S4 mindezt már tavaly is tudta. Az ESM China korábban azt is mondta, hogy az iPhone 6 4,7 hüvelykes változata júniusban jön, míg az 5,7 hüvelykes verzió valamikor az év második felében. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.