Hirdetés

Igényes Mac Pro utánzat szemetesládából



|

A munka mellett olyan 60 euró befektetésbe került a ház elkészítése.

Hirdetés

Bemutatásakor hengeres formája miatt az új Mac Pro számítógépet sokan szemetesládára emlékeztetőnek találták, most pedig az eszközt modellül véve egy német modder készített egy remek Hackintosh gépet, amely házának alapját stílszerűen egy 27 eurós kuka adta. Nem tudni, hogy mennyi időbe került az egyéni számítógépház elkészítése, az alapanyagok ára olyan 60 euró, azaz körülbelül 18 ezer forint volt.

Hirdetés


A 6 literes űrtartamú kukába boltban megvásárolható alkatrészekből valószínűleg lehetetlen lett volna a valódi Mac Próhoz hasonló atomerőművet építeni, bár feltehetően nem is ez volt a cél. A házba ATX tápegység, Wi-Fi vezérlős Gigabyte mini ITX alaplap, Intel Core i3 processzor, egy-egy HDD és SSD, továbbá egy Radeon HD 7750 videokártya került, azaz egész jó kis számítógépről van szó.


(Forrás: tonymacx86, 9to5Mac)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.